Naistenpiiri: Ruoka ja minä (Tampere)

Elämme kulttuurissa, jossa mutkattoman ruokasuhteen luominen ja ylläpitäminen on haastavaa. Erityisen haastavaa se on naisen kehossa kasvaville ja eläville. Moni meistä kamppailee syömisen ja oman kehonsa hyväksymisen kanssa ja kokee samalla olevansa kamppailuissaan aivan yksin. Saman kokemuksen jakavat kuitenkin hiljaisesti lukemattomat muut.

Tule mukaan naistenpiiriin rikkomaan hiljaisuus ja jakamaan ruokasuhteeseen liittyviä ajatuksia, kokemuksia ja tuntemuksia! Tutkailemme illan aikana mm. seuraavia kysymyksiä: Millaista ruokasuhdeperintöä sinä kannat mukanasi ja miten se on vaikuttanut elämääsi? Miten ruokasuhteesi voi tänään ja millainen haluaisit sen olevan tulevaisuudessa? Mihin suuntaisit energiasi ja aikasi, jos niitä ei tarvitsisi käyttää syömisistä murehtimiseen?

Illan ohjelma koostuu alkurentoutuksesta, keskusteluista ja pienistä harjoituksista (esim. kirjoittaen). Piiri on luottamuksellinen, ja voit osallistua juuri sen verran ja sillä tavalla kuin sinulle tuntuu luontevalta. Lämpimästi tervetuloa omana itsenäsi!

Piiriä fasilitoi syömisen psykologiaan erikoistunut ravintoterapeutti ja joogaopettaja Hanna Kuosmanen (https://ruokarauha.fi/esittely/).

Tilaisuudessa on teetarjoilu. Tapahtuma on maksuton, mutta voit halutessasi kilauttaa 2€ tee-/tilavuokrakassaan.

Ilmoittautumiset to 21.9. mennessä: hanna(a)ruokarauha.fi

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1455491895025394/?ref=newsfeed

Date

syys 22 2023
Expired!

Time

18:00 - 19:45