Kehon laulu -joogaviikonloppu (Oulu)

”On olemassa tapa tehdä jooga-asentoja ilman pienintäkään ponnistelua. Liike on kehon laulu.” –Vanda Scaravelli

Kaipaatko joogaharjoitukseesi uudenlaista vaivattomuutta ja luovuutta? Haluatko löytää yksilöllisen tapasi joogata ja vahvistaa kykyä kuulla omat tarpeesi harjoituksessa?

Tällä kurssilla lähestymme joogaharjoitusta uteliaalla ja leikkisällä mielellä. Ulkoisen suorituksen ja linjauksien sijaan keskitymme siihen, miltä jooga tuntuu ja miten se voi syntyä sisältäpäin. Tutkimme, miten erilaiset mielikuvat voivat auttaa meitä löytämään uudenlaista liikkumisen helppoutta. Mm. vesi-elementti, aallot ja spiraalit johdattelevat tietä siihen, miten joogasta voi tulla kuin soljuva tanssi ja hengityksestä musiikkia, jonka tahtiin liikumme. Tuloksena on parhaimmillaan vaivaton, nautinnollinen ja yksilöllinen tapa joogata – kehon laulu, joka tukee terveyttämme ja elinvoimaisuuttamme.

Kurssin harjoituksissa on vaikutteita mm. joogasomatiikasta, Scaravellijoogasta ja luovasta tanssista. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, vyön tai pitkän huivin sekä tyynyn ja lämmintä vaatetta. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Sydämellisesti tervetuloa löytämään omannäköisesi joogaharjoitus!

18.–20.8.2023

Päivä ja kellonaika
pe 18:00–20:15
la 10:00–15:15
su 10:00–15:15
Opettaja: Hanna Kuosmanen
Opetuspaikka: VUOLLE-sali, Pikku-Iikan katu 6, Oulu
Ilmoittautuminen: Vuolle-Opisto

Date

elo 18 - 20 2023
Expired!

Time

18:00 - 15:15