Hengähdä ja hellitä – syvän levon joogaviikonloppu (Rovaniemi)

”Haastavina aikoina ulottuvillamme on vain harvoja ankkureita, joihin turvautua. Lepo on väylä, jonka avulla voit löytää ankkurin itsestäsi. Se on pelastusköysi.” – James Reeves

Tervetuloa tekemään ”ei juuri mitään” kolmen päivän ajaksi! Syvän levon joogaviikonloppu tarjoaa mahdollisuuden hengähdyshetkeen ja suloiseen, palauttavaan joutilaisuuteen arjen kiireiden keskellä.

Kurssin harjoitukset pohjautuvat joogasomatiikkaan ja jooganidraan, ja niiden keskiössä on restoratiivisuus – palautumisenja hermoston rauhoittumisen tukeminen. Somaattinen lähestymistapa joogaan kannustaa löytämään uudenlaisia, syvästi omaa itseä kuuntelevia tapoja olla ja liikkua kehossa. Jooganidra -harjoitus on ohjattu, makuulla tehtävä kehomeditaatio, joka mahdollistaa syvän rentoutumisen ja levon. Harjoitus kutsuu tekemisen sijaan olemisen tilaan, kehittää itsetuntemusta ja vahvistaa yhteyttä sisäiseen rauhan kokemukseen riippumatta siitä, mitä maailmassa tai elämässämme tapahtuu.

Kurssin harjoitukset tehdään pääosin laittialla istuen tai maaten. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään jooganneillekin.

Hanna Kuosmanen on Tampereella asuva ravintoterapeutti ja joogaopettaja. Hän on opiskellut mm. joogasomatiikkaa, jooganidraa sekä yin- ja Scaravellijoogaa ja opettanut vuodesta 2003 lähtien. Viikkotuntien lisäksi Hanna ohjaa viikonlopputyöpajoja ja retriittejä eri puolilla Suomea. Lisätietoja: https://ruokarauha.fi/jooga/

Pe klo 18-19.30

La ja su 10-15 (sis. lounastauon)

Alennettu early bird -hinta 85 €, kun ilmoittautuminen ja kurssimaksu suoritettu 24.11. mennessä. Sen jälkeen 95€.

Ilmoittautumiset: Astangajooga Lappi

Date

joulu 08 - 10 2023
Expired!

Time

18:00 - 15:00