Elävä selkäranka -joogaviikonloppu (Oulu)

Miten auttaa selkärankaa löytämään liikkumisen vaivattomuus? Voiko selkäranka hengittää? Voiko se virrata ja aaltoilla? Mistä syntyy hengityksen ja selkärangan välinen tanssi joogaharjoituksessa?

Muun muassa näihin teemoihin sukellamme elokuisessa joogatyöpajassa. Viikonlopun aikana tutkimme, miten voimme sulattaa ja keventää selkärankaamme sen ympärille kerääntyneistä kireyksistä. Kurssin harjoitukset johdattavat levollistavan hengityksen ja pienten, jopa mikrotason liikkeiden äärelle. Niiden avulla etsimme tapoja pehmentää ja vapauttaa kehon sisäpuolista tilaa, jotta selkäranka voi saada takaisin luonnollisen joustavuutensa ja löytää pakottoman, pehmeän ja virkistävän tavan liikkua, joka elvyttää koko kehoa.

Kurssiohjelma koostuu monipuolisista asana-, hengitys-, kehotietoisuus- ja rentoutusharjoituksista mm. yin- ja Scaravellijoogasta vaikutteita ammentaen. Teemme harjoituksia rauhallisen meditatiiviseen rytmiin, mikä avaa mahdollisuuden syvän rentouden tavoittamiseen ja liikkeessä lepäämiseen. Samalla vahvistamme kykyämme olla kehollisesti läsnä tässä hetkessä. Kurssin harjoitukset inspiroivat löytämään uudenlaisia, syvästi omaa kehoa kuuntelevia tapoja huoltaa ja hoitaa selkärankaa ulkoapäin ohjatun mekaanisen suorittamisen sijaan.

Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pitkään harjoitelleillekin joogataustasta riippumatta. Mukaan tarvitset joogamaton, viltin, tyynyn ja lämmintä vaatetta (kerrospukeutuminen on suositeltavaa). Sydämellisesti tervetuloa lepäämään, latautumaan ja löytämään selkärankasi eläväisyys!

Opettaja: Kuosmanen Hanna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14

Opetuspaikka: Vuolle PYÖRRE-sali (peili), Pikku-Iikan katu 6, 90120 Oulu

Päivä ja kello: Pe: 17.00 – 19.15 La: 10.00 – 15.15 Su: 10.00 – 15.15

Kevätlukukausi: 26.8.2022 – 28.8.2022 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 82,00 €

Ilmoittautuminen: Vuolle-opisto

Date

elo 26 - 28 2022
Expired!

Time

17:00 - 15:00